O nas

Valilnica idej je kreativna agencija z večletnimi izkušnjami na področju ustvarjanja različnih vrst besedil v slovenskem in angleškem jeziku. Sodelujemo s številnimi slovenskimi in tujimi podjetji; ponosni smo, da jih je večina našla stalno mesto med naročniki naših storitev.

Naša kreativna iskrica bo poskrbela, da bodo vaše besede izstopale v poplavi drugih in vam pomagale doseči vaše cilje, obenem pa vam zagotavljamo, da bodo besedila natančno pregledana, dostavljena ob dogovorjenem roku in urejena po vaših željah.

Za odličnost vaših besedil bosta poskrbela:

Veronika, dipl. marketinga in mojstrica besed

Izkušena tekstopiska z desetletjem izkušenj na področju pisanja, urejanja in prevajanja besedil. Dolgoletna novinarka in urednica številnih tiskanih in spletnih medijev. S svojimi marketinškimi znanji in izkušnjami, jezikovno odličnostjo, težnjo k popolnosti in širokim naborom strokovnih znanj bo poskrbela, da bodo vaša besedila pritegnila pozornost.

Matjaž, univ. dipl. komunikolog in čarodej idej

Bogate delovne izkušnje na področju trženja in marketinga. Dve leti širjenja obzorij v mednarodnem okolju FMCG industrije. Neskončne ure pisanja takšnih in drugačnih besedil. Neutruden kreativec, ki se tudi v prostem času ukvarja s pisanjem najrazličnejših zgodb, pesmi, zabavnih domislic in bodočih svetovnih knjižnih uspešnic. Za kreativne rešitve vaših besedilnih težav bo v njegovi družbi vedno dobro poskrbljeno!